Usluge

USLUGE

Agro konsalting -pružamo savetodavne usluge pri proizvodnji voća, povrća, cveća. Naš glavni cilj je da kroz podršku i savete, proizvođačima obezbedimo povećanje obima i kvaliteta proizvodnje.

Pejzažna arhitektura
– Projektovanje, izgradnja i održavanje vrtova, dvorišta i drugih zelenih površina; izgradnja fontana različitih veličina i oblika; radovi na podizanju novih cvetnih površina sa sezonskim i višegodišnjim cvećem; prodaja i ugradnja tepih trava.

         

Posredovanje pri uvozu 
– Ukoliko neka firma nema iskustva ili se suočava sa novim izazovima u vezi sa spoljno-trgovniskim poslovanjem ili samim transportom, logistikom ili carinom mi možemo da pomognemo da pronađu robu koja ih zanima iz Evropskih zemalja i šire i da se bliže upoznaju sa trendovima i propisima a time i da unaprede svoj posao primenjujući uvek efikasne i ekonomične instrumente u poslovanju.

Ugovaranje proizvodnje
– vršimo ugovaranje poljoprivredne proizvodnje sa individualnim poljoprivrednim proizvođačima za: voćne sadnice, lozne kalemove, voće, povrće, cveće, luk arpadžik, beli luk i ostale semenske robe, rezani cvet ruža, kala, gladiola, lala, narcisa, ljiljana, gerbera, irisa, gipsofila.