O nama

Firma Agro Breza d.o.o. osnovana je 2008.god. i bavi se proizvodnjom, veleprodajom, izvozom i uvozom sadnog materijala: sadnica ruza,vocnih sadnica, loznih kalemova, lukovica cveca, semenskog materijala: luk arpadzik, semenski krompir, seme povrca, cveca i aromaticnog bilja, seme zitarica, krmno bilje, travne smese i tehnicke robe.
Nasi kupci su poljoprivredne apoteke, garden centri, cvecare i druge prodavnice koje su specijalizovane za prodaju ovakve vrste robe.

2009.god.otvorili smo firmu u Makedoniji pod nazivom Maks Flora dooel Kumanovo i preko ove firme vrsimo distribuciju celokupnog naseg asortimana na teritoriji R. Makedonije.

Nas sadni materijal izvozimo u Makedoniju, Madjarsku,Bugarsku,Bosnu, Hrvatsku a u prolece 2012. poceli smo da izvozimo na teritoriju Ruske federacije.

Nase firme u Srbiji i Makedoniji se bave i otkupom svezih plodova raznog voca, povrca, zitarica i iste plasiramo na domace i ino trziste.

Okosnicu firme cine agronomi sa dogogodisnjim iskustvom u oblasti u kojoj sada rade. Imamo resurse i kapacitete za isporuku nasih proizvoda u kontinuitetu.