Aktuelno

PRODAJNI ASORTIMAN

 

NOVO U PONUDI

GOJI SADNICE

 

SADNICE JAGODA

I SERTIFIKOVANE, BEZVIRUSNE FRIGO SADNICE JAGODA: klase A, A+, A++

SORTIMENT:
1. HONEOYE
2. ELSANTA
3. POLKA
4. SONATA
5. SENGA SENGANA
6. SELVA
7. CLERY
8. ALBA
9. ROXANA
10. ANTEA

II JAGODE U SAKSIJAMA ZA HOBISTE

 

Molimo Vas instalirajte ili uključite flash plugin

AKTUELNO

N O V O!

Poštovani kupci, obaveštavamo Vas da u ponudi imamo sadnice Šisandre (Schisandra chinensis

Šisandra je poznata kao bobica za vitalnost. Raste u vidu puzavice do nekoliko metara visine. Ova vrsta je samooplodna. U maju se pojavljuju sitni mirišljavi muški i ženski cvetovi. U avgustu sazrevaju crvene bobice, koje imaju kiselo-slatki i pomalo ljutkasti ukus. U tradicionalnoj kineskoj medicini bobice se koriste za jačanje imuniteta, jedu se sirove ili suve, a od njih se prave sok, kompot i džem.

JEDAN od prirodnih načina za podizanje imuniteta je upotreba biljke šisandra. U Rusiji je nazivaju “limonik kitajski”. Koriste se listovi i bobičasti plodovi i pravi ulje koje ima neverovatna svojstva. U Kini je nazivaju i voće sa pet ukusa (kiselo, gorko, slano, slatko i ljuto), a njome najčešće leče kašalj. Šisandra jača imunitet, snižava šećer, povećava radnu sposobnost i otpornost na stres.

Šisandra je lozica koja može da poraste i deset metara u visinu, a lako se gaji i u našim krajevima – u polusenci. Gaji se od reznice, a plodovi su veoma dekorativni. Cveta od maja do juna.

ČAJ ZA STRES

Supenu kašiku suvih plodova kineske šisandre treba preliti čašom ključale vode. Uzimaju se najviše dve supene kašike dnevno.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AKTUELNO: PRVA SADNJA ORAHA ČENDLER U TOPOLI

 

Poštovani kupci,

 

Osim što nudi kvalitetan sadni materijal, Vaša “Agro Breza” pruža apsolutnu podršku kupcima u vidu saveta i svih informacija koje Vam blagovremeno dostavljamo. U današnje vreme, kada se na tržištu nude velike količine raznovrsnog sadnog materijala, postavlja se pitanje kako prepoznati i izabrati kvalitetne sadnice? Vaša “Agro Breza” nudi ne samo sadni materijal visokog kvaliteta, već i kontinuiranu podršku u vidu saveta za sadnju i dalji uzgoj. Naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

 

Ovom prilikom Vas obaveštavamo da je u selu Zagorica u Topoli, ove nedelje započela prva etapa sadnje oraha Čendler na parceli gde je planirana sadnja više hektara. Tom prilikom je iz Turske doputovao naš supervizor, g. Erol Ezer, koji je okupljenim kupcima delio savete i demonstrirao sadnju i prekraćivanje sadnica oraha. Informacije i savete možete preuzeti klikom na link u prilogu.

 

Preuzmite dokument

 

Vaša “Agro Breza”

 

 

 

 

 

 

AKTUELNO: VISOKOKVALITETNE SADNICE ORAHA

Poštovani kupci, firma “Agrobreza” d.o.o. je sklopila ugovor sa vodećim proizvođačem sadnica oraha u Turskoj, firmom “Ezer Fidancilik“, i postala eksluzivni distributer sadnica oraha na tržištu Srbije, Makedonije i Ukrajine.

U ponudi imamo visokokvalitetne sadnice oraha, sorte Čendler (Chandler) sa sortama oprašivačima Fernor i Fernette. Sadnice će biti u prodaji od 15.11.2018. godine. Zainteresovani kupci nas mogu kontaktirati od danas na e-mail adresi: agrobreza@gmail.com radi informacija i rezervacija sadnica.

Preuzmite uputstvo za sadnju i uzgoj oraha

Preuzmite letak sa informacijama o sortama oraha

Preuzmite letak sa informacijama o našoj ponudi

Preuzmite katalog našeg partnera “Ezer Fidancilik” (pdf 13 MB)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orah Chandler grana

Orah Chandler plod

 

 

Orah Fernor plod

 

 

Orah Fernette plod

 

 

Aktuelno: Posetite nas na sajmu

Posetite nas na 15. Šumadijskom sajmu poljoprivrede u Kragujevcu, od 6-9. septembra

 

 

 

AKTUELNO: DOMAĆI LUK ARPADŽIK

Poštovani kupci, u ponudi imamo visoko kvalitetni semenski luk arpadžik, po povoljnim cenama. Pakovanje od 20 kg džak (20 x 1 kg u mrežici), pogodno za maloprodajne objekte.

Aktuelno: Jesenja ponuda lukovica cveća

Poštovani kupci, za Vas smo sačinili jesenju ponudu lukovica cveća. Cenovnike možete preuzeti klikom na linkove:

     Cenovnik lukovica-kesice

 

     Cenovnik lukovica-rinfuz

 

Novo: “Agro Breza” d.o.o. sada i na Fejsbuku

U cilju poboljšanja kontakta sa Vama, “Agro Breza” d.o.o. ide u korak sa novim tehnologijama. Od danas nas možete pratiti i na Fejsbuku, na stranici

www.facebook.com/Agro-Breza-doo-985146361632791/

uvek možete doći do aktuelnih informacija o našoj ponudi.

Aktuelno: Kontejnerske sadnice južnog voća

U ponudi imamo kvalitetne uvozne kontejnerske sadnice južnog voća, pogodne za sadnju tokom cele godine:

-Limun Meyer UCR
-Limun Lisbon
-Limun mesečar
-Mandarina Unshiu Kawano Wase
-Klementina SRA64
-Pomorandža Washington navel
-Maslina Oblica

Uputstvo za gajenje limuna i ostalih citrusa

NOVO – KONTEJNERSKE SADNICE AMERIČKE BOROVNICE DJUK

Visokožbunasta američka borovnica Djuk (Duke). Plodovi veoma visokog kvaliteta.

Vreme cvetanja: kasno, vreme zrenja: rano.Među najranijim sortama stiže za berbu. Jako rodna, pogodna za svežu upotrebu.

Naraste do 1.5-3.5 m visine, a u širinu do 2 m. Stranooplodna je, pa je potrebno posaditi je zajedno sa drugom sortom kasnijeg vremena zrenja.

Sadnice su dvogodišnje, visokog kvaliteta, isporučuju se u kontejnerima-saksijama, tako da vreme sadnje može da se produžii tokom vegetacionog perioda. Zahteva kiselo zemljište, sunčane položaje  i obavezno navodnjavanje.

SADNICE MALINA

U toku je upis sadnica malina sorte VILAMET i MIKER sa pratećom dokumentacijom za ostvarivanje podsticajnih sredstava Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine. Količine su ograničene.

 

NOVO – PEŠTERSKI TRESET

Najkvalitetniji treset sa Peštera se sada nalazi u pakovanjima AGRO BREZE i to od 5L, 10L, 20L i 40L. Kao organski oplemenjivač zemljišta sa sadržajem organske materije od preko 80% i izuzetnim fizičko – hemijskim osobinama se može koristiti u svim vidovima proizvodnje sadnog materijala u voćarstvu i vinogradarstvu, za zasnivanje kvalitetnih travnjaka i zelenih površina; u povrtarstvu, zatim proizvodnji pečuraka i naravno cvećarstvu.

Koristi se i za pravljenje supstrata u raznim kombinacijama mešavinom sa zeolitom, zgorelim stajnjakom i mineralnim đubrivom.

Kontrolu i analizu treseta vrši Poljoprivredni fakultet u Zemunu.

NOVO U PONUDI – Semenski grašak i boranija u kutijama AGRO BREZE

Četiri sorte semenskog graška poreklom iz Mađarske, odličnog kvaliteta i visoke klijavosti. U ponudi je sledeći sortiment:

 

Mali provansalac 250g

Čudo Amerike 250g

Kelvedon 250g

Džof 250g

 

Semenska boranija, takođe odličnog kvaliteta i klijavosti. Navedene sorte su u tipu olovke:

 

Bergoldeta(u tipu žute olovke) 200g

Zelena olovka 200g

 

PONUDA

Sertifikovan sadni materijal jagoda sorte SENGA SENGANA po ceni od 20 euro centi, sa pratećom dokumentacijom koja je neophodna za dobijanje podsticajnih sredstava Ministarstva poljoprivrede.

Kratak opis sorte:

Senga Sengana je najbolja sorta za preradu. Biljka je snažna, vrlo vitalna, otporna na sušu i veliki broj bolesti. Samooplodna je i veoma rodna. Plodovi su srednje krupni, sjajni, srcastog oblika, vrlo sočni i ukusni, slatko-nakiselog ukusa… Pokožica je izrazito tamno crvene boje dok je meso tamno narandžaste boje. Sok im je tamnocrven što je, između ostalog, čini odličnom za industrijsku proizvodnju. Plod dobro podnosi transport i smrzavanje. Pogodna za industrijsku prerdu ali i stonu upotrebu. Prosečna težina ploda je između 10-12gr. Plodonosi oko 25. maja. 

Prilično je otporna na fitoftoru, pepelnicu i zeleno uvenuće. Umereno osetljiva na Botryotinia fuckelina i pozne mrazeve.

UČESTVOVANJE NA SAJMU ZLATNA JESEN U MOSKVI

U organizaciji Privredne komore Srbije  firma Agro Breza d.o.o. se uspešno  predstavila na 16. ruskom agroindustrijskom sajmu „Zlatna jesen 2014” u Moskvi  od 8 do 11. oktobra 2014.- prezentujući  svoje proizvode i delatnost firme, uspostavila je dosta značajnih poslovnih dogovora sa zainteresovanim ruskim partnerima.

Ruski agroindustrijski sajam „Zlatna jesen 2014“, centralni sajam za regione Ruske Federacije, održava se svake godine od 11. aprila 2000. godine, prema uredbi Vlade Rusije, uoči praznika Dana poljoprivrednih radnika i Dana prerađivačke industrije. To je poljoprivredni forum koji neguje tradiciju nekadašnjeg Sveruskog poljoprivrednog sajma, istovremeno krčeći put savremenim tehnologijama u organizovanju manifestacija i izložbi ovog tipa.

 

POČELA JE PROLEĆNA RASPRODAJA LUKOVICA CVEĆA! 50% SNIŽENJE!

Fantastična rasprodaja prolećnih lukovica: Gladiola, Begonija, Dalija, Kana, Kala, Ranunkulusa.

Idealne za bašte svih veličina i baštovane svih veština.

Posađene u proleće lukovice vam pružaju radosnu i divnu kompoziciju boja tokom celog leta.

Uživajte u letnjim mesecima, popunite svoju baštu i obezbedite sebi rezano cveće celog leta.

N O V O  EKO SADNICE ARONIJE!

U ponudi imamo visokokvalitetne ekoloske-organski gajene 2 godisnje sadnice crnoplodne aronije, sorte Nero iz Poljske, po veoma povoljnim cenama.

 

JESEN JE VREME ZA SADNJU

  • lukovica cveća (krokus, zumbul, iris, muskari, lala, fritilarija, arum, alium, amarilis, ljiljan, anemona, ranunkulus, frezija, iksija, sparaksis)
  • luka arpadzika (holandski žuti, majski srebrenjak, ptujski crveni, pak1kg i 25kg, kalibraža 8-21 i 8-16mm)
  • sadnica voća
  • sadnica aronije
  • sadnica ruža
  • loznih kalemova